TIETOSUOJAMENETTELY

Olemme sitoutuneet suojaamaan yksityisyyttäsi online.
Ymmärrämme, ettet halua meille antamasi henkilökohtaisten tietojen umpimähkäistä levittämistä ja tässä selitämme kuinka keräämme tietoja, mitä teemme niillä ja kuinka sinä voit tarkistaa niitä.
Keitä me olemme?
Sivuston omistaa Brazilian Bikini Shop ja rekisterinpitäjä on Mr. Guatteri Gian Marco. Rekisterinpitäjä on vastuussa henkilötietosi käsittelystä ja valvoo niitä vuoden 1999 Tietosuojalain ("laki") mukaisesti. Käyttämällä tätä sivustoa, hyväksyt tietojen keräämisen ja niiden tämän tietosuojamenettelyn mukaisen käytön.

Henkilötiedot jotka saatamme kerätä sinusta

Voimme tarjota tilaamasi tavaroita ja palveluja vain, jos annat meille henkilötietosi. Voidaksemme tarjota näitä palveluja, keräämme sinusta henkilötietoja, kuten nimesi, osoitteesi, syntymäaikasi, sähköpostiosoitteesi, puhelin- ja matkapuhelinnumerosi.
Käytämme antamasi tiedot tässä tietosuojamenettelyssä kuvatulla tavalla, johon menettelyyn suostuit, kun annoit meille tietosi. Käytämme henkilötietojasi:
- Antamaan sinulle tietoja sivustomme kautta tarjoamastamme tuotteista ja palveluista, laskutuksesta ja tilausten täyttymisestä
- (Antamaan sinulle sivustollamme tarjoamamme ja sinun pyytämiä palveluja ja tietoja;)
- tilisi hallintaan
- tarkistaa ja suorittaa verkossa tekemääsi rahatapahtumia;
- tarkastamaan web-sivustoiltamme lataamiasi tietoja;
- parantamaan web-sivustomme sivujen ulkoasua ja / tai sisältöä ja muokataksemme niitä käyttäjille;
- tunnistamaan verkkosivumme vierailijat;
- tehdäksemme tutkimusta käyttäjiemme väestötiedoista ja seurataksemme myyntitietoja;
- lähettääksemme sinulle mielestämme, sinulle hyödyllisiä tai sinun pyytämiäsi tietoja, ​​kuten tietoja tuotteistamme ja palveluistamme, mikäli olet ilmoittanut, että et vastusta tämän tyyppistä yhteydenottoa;

Seuranta

Voimme myös seurata kuka käyttää nettisivuamme, esimerkiksi voimme automaattisesti kerätä tietoja sinusta, kuten käyttämäsi Internet-selaimen tyypin, sivuston jolta olet tullut sivullemme ja IP-osoitteesi (yksilöllinen osoite, joka tunnistaa tietokoneesi Internetissä), jonka verkkopalvelimemme tunnistaa automaattisesti ja joiden tietojen avulla voimme arvioida käyttäjiämme ja luomaan hedän profiilin. Käytämme myös evästeitä sivustomme eri sivuilla. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi. Nämä tiedot eivät suoraan tunnista sinua. Saadaksesi lisätietoja, lue myös luku nimeltä "evästeet".

Tämä sivusto käyttää Google Inc:in ("Google") tarjoamaa web-analytiikan palvelua Google Analytics:iä. Google Analytics käyttää evästeitä, jotka ovat tekstitiedostoja jotka tallennetaan tietokoneellesi, auttamaan sivustoa analysoimaan, kuinka käyttäjät käyttävät sivustoa.

Markkinointitarkoitukset:

Saadaksemme sinulta luvan saatamme ottaa sinuun yhteyden sähköpostitse. Jos et halua vastaanottaa meiltä markkinointiviestintää, ​​voit kirjoittautua pois milloin tahansa. Lue lisää 'Oikeuksistasi' alla.
Evästeiden käyttö
Saatamme myös hankkia tietoa online liikkumisestasi ja Internetin käytöstäsi. Teemme tämän lisäämällä "evästeen", joka on pieni tiedosto, tietokoneesi kiintolevylle. Evästeitä käytetään useista syistä, esimerkiksi tunnistamaan sinut aina kun vierailet tällä sivustolla ja varmistaaksemme että sinun ei tarvitsisi syöttää kaikki tietosi ja täten nopeuttaaksemme prosessia, jottei sinun tarvitsisi kirjautua sisään joka kerta. Se mahdollistaa myös että voimme tallentaa henkilökohtaiset mieltymyksesi, luoda sinusta profiilin ja kohdistaa markkinointi- ja mainoskampanjoita. Emme voi tarjota täyttä palvelua sinulle, jos poistat eväste-toiminnon selaimestasi, joten suosittelemme sinun pitämään se päällä.
Saadaksesi lisätietoja evästeistä ja kuinka poistaa ne, katso: aboutcookies.org sivua
Tarvittaessa: Henkilötietosi paljastaminen
[valitse sopiva]
Voimme paljastaa henkilötietosi:
- konsortiomme muille yhtiöille;
- jos myymme liiketoimintamme kolmannelle osapuolelle;
- edustajillemme ja palveluntarjoajillemme (esim. web hosting tai kunnossapitopalvelujen tarjoajille);
- luottotieto edustajille- katso "luottotietolaitokset" edellä;
- kaikissa muissa tapauksissa, joissa meitä vaaditaan tekemään niin lain mukaan tai jos uskomme, että tällainen toimenpide on välttämätön petosten tai tietoverkkorikollisuuden estämiseksi tai suojaamaan verkkosivua tai kenen tahansa henkilön oikeuksia, omaisuutta tai henkilökohtaista turvallisuutta.
Voimme myös paljastaa yhdistettyjä tilastoja sivuillamme kävijöistä, kuvaamaan palvelujamme mahdollisille kumppaneille, mainostajille, sponsoreille ja muille hyvämaineisille kolmansille osapuolille ja muihin laillisiin tarkoituksiin, mutta nämä tilastot eivät sisällä henkilökohtaisia ​​tietoja.

Turvallisuus

Pidämme erittäin tärkeänä käyttäjiimme liittyvien kaikkien henkilötietojen turvallisuuden. Olemme asettaneet turvatoimia joilla yritämme estää meillä olevien henkilötietojen katoaminen, väärinkäyttö ja muuttaminen.
Käytämme teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä suojataksemme henkilökohtaisia ​​tietojasi, esimerkiksi:
- tilisi suojataan salasanalla ja käyttäjätunnuksella, jotka ovat uniikkeja sinulle;
- Tallennamme henkilökohtaiset ​​tiedot suojatuilla palvelimilla;
- maksutiedot salataan SSL-tekniikalla.
Sinun tulisi muistaa, että tietojen toimittaminen internetin kautta ei ole koskaan täysin turvallista. Emme voi taata sivuston kautta lähettämäsi tietojen turvallisuutta, kun se on matkalla Internetissä ja tämän esittäminen on omalla vastuullasi. Ainoa asia jonka voimme tehdä on, että yritämme kaikin kohtuullisin keinoin turvaamaan tietosi ja varmistamaan, että ylläpidämme tiedoillesi luotettavan ja turvallisen ympäristön.
On suositeltavaa sulkea selaimesi, kun olet päättänyt sen käytön varmistaaksesi, että muut eivät käyttäisi henkilökohtaisia ​​tietojasi jos käytät yhteistä, tai julkisella paikalla olevaa tietokonetta.

Oikeutesi

Jos olet huolissasi tiedoistasi, sinulla on oikeus, pyytää pääsy henkilötietoihisi, joita saamme säilyttää tai käsitellä.
Sinulla on oikeus vaatia meitä korjaamaan tietosi mahdolliset epätarkkuudet maksutta.

Oikeus markkinoinnin estämiseen

Sinulla on oikeus koska tahansa pyytää meitä lopettamaan henkilötietojesi käyttöä suoramarkkinointia varten. Voit kirjautua pois koska tahansa lähettämällä meille sähköpostia: [email protected] osoitteeseen

Yhteystietomme

Otamme mielellämme vastaan ​​palautetta ja kysymyksiä. Jos haluat ottaa meihin yhteyttä, lähetä sähköpostia: [email protected] osoitteeseen tai soita (09) 2316 4130 puhelinnumeroon

Tuote lisätty toivelistalle