Endless Summer - SALE OP TIL -70% - Let's go shopping!

Handelsbetingelser

Index:


- Juridisk meddelelse
- Handelsbetingelser
- Persondatapolitik


Juridisk meddelelse


Tel: +33 1 86 26 48 39 - Monday to Friday from 9:30 AM to 12:30 PM and 3 PM to 5 PM (London time zone)
E-Mail: info@brazilianbikinishop.com

Hovedsædets adresse:
Brazilian Bikini Shop S.A.R.L.
75, Chemin des Collettes,
06800 Cagnes sur mer,
Côte D'azur - French Riviera, FRANKRIG

Virksomhedsnummer hos den franske erhvervs- og selskabsstyrelse: R.C.S. ANTIBES 509778270 
Selskabskapital: 7500 €
Momsregistreringsnummer: FR 36 509778270

Ansvarshavende redaktør: M. Guatteri Gian Marco


Handelsbetingelser


Generelle oplysninger

Juridisk navn : Brazilian Bikini Shop Sarl

Organisationsform : Sarl

CVR. nr. : FR 36 509778270

Adresse (fra CVR registret), samt adressen for fysisk forretningssted, hvis der på det fysiske forretningssted modtages klager (hvis de to adresser ikke er ens) : RCS : R.C.S. ANTIBES 509778270

E-mailadresse : info@brazilianbikinishop.com

Telefonnummer : +33 1 86 26 48 39

Etableringsår

Ved formidlingskøb :

Brazilian Bikini Shop Sarl
1567 Route des Pugets,
06700 Saint-Laurent-du-Var
Côte d'Azur, FRANCE


Betaling

På brazilianbikinishop.com kan der betales med:

Visa, Mastercard, American Express, Maestro, Visa Electron
Paypal
Bankoverførsel

Bank navn: BPMED CAE ALPES MARITIME
Firma Navn: Brazilian Bikini Shop SARL
IBAN : FR76 1460 7003 4368 1216 6866 282
SWIFT / BIC : CCBPFRPPMAR
Bank kode: 14607
Agency kode: 00343
Konto nummer: 68121668662
Key RIB: 82

OBS! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Der tages ikke gebyr ved betaling på brazilianbikinishop.com

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra brazilianbikinishop.com. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.
Når du handler med brazilianbikinishop.com indgås aftaler på dansk og Engelsk, Fransk

Levering

For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse.

Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster:

https://www.brazilianbikinishop.com/da/viewpage/forsendelse-13.html


Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)


Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.


Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  1. har modtaget din vare

  2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

  3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele


Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved

E-mailadresse: info@brazilianbikinishop.com
Telefonnummer : +33 1 86 26 48 39
Brazilian Bikini Shop S.A.R.L., 75, Chemin des Collettes, 06800 Cagnes sur mer, Côte D'azur, France

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din her : https://www.brazilianbikinishop.com/da/viewpage/returnering-10.html

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for : no products

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 82 DKK.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.


Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 30 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Att: Monique van Luijk
Brazilian Bikini Shop
44 Trinkeld Avenue,
Swarthmoor, Ulverston, LA12 0XB
Cumbria
Det Forenede Kongerige (United Kingdom)


Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular eller vedlægger følgende;

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.brazilianbikinishop.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Brazilian Bikini Shop Sarl
1567 Route des Pugets,
06700 Saint-Laurent-du-Var
Côte d'Azur, FRANCE

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Brug gerne vores RMA skema her https://www.brazilianbikinishop.com/da/viewpage/returnering-10.html. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Beskyttelse af personlige data

Vores forpligtelser vedrørende beskyttelse af dine personoplysninger

På vores hjemmeside kan du læse, hvordan BRAZILIAN BIKINI SHOP, som datacontroller, indsamler, behandler og bruger dine personoplysninger, for at levere dig nye daglige tjenester, i overensstemmelse med dine rettigheder.

Vi beskytter dit privatliv ved at garantere beskyttelse, fortrolighed, ikke-ændring, tilgængelighed og sikkerhed mht. de personoplysninger, du overdrager os, på tværs af alle vores kommunikationskanaler.

Vi træffer alle nødvendige foranstaltninger for at:
  • give dig klare og gennemsigtige oplysninger om, hvordan dine personoplysninger indsamles og behandles
  • gennemføre alle tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der er nødvendige, for at beskytte dine personoplysninger mod offentliggørelse, tab, ændring eller adgang fra en uautoriseret tredjepart
  • beholde dine personoplysninger, så længe som det er nødvendigt med henblik på den pågældende behandling eller service og ikke længere
  • tilbyde dig mulighed for, til enhver tid, at få adgang til og/eller ændre dine personoplysninger, som vi behandler direkte via dit personlige område på vores forskellige sider.
For at nå disse mål, implementerer vi de relevante tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der sikrer, at behandlingen overholder gældende lovgivning vedrørende beskyttelse af personoplysninger.


Hvornår indsamler vi dine personoplysninger?

Dine personoplysninger kan indsamles, når:
  • du opretter en konto på vores hjemmesider eller mobilapplikationer;
  • du besøger vores hjemmesider, der kan bruge cookies;
  • du lægger produkter i din indkøbskurv;
  • du køber vores produkter online;
  • du abonnerer på vores nyhedsbrev eller advarsler;
  • du er med i vores loyalitetsprogram;
  • du foretager en returanmodning;
  • du kontakter kundeservice via ethvert kommunikationsmiddel, som er til rådighed for dig, som fx e-mail, instant messaging mv;
  • du deltager i et salgsfremmende spil eller konkurrence;
  • du skriver en kommentar til eller anmeldelse af en vare;
  • du deler en anmeldelse med en ven, ved at sende en mail fra varens side;
  • du deler en anmeldelse via Facebook, Google+, Twitter, Delicious, Instagram, Snapchat eller Pinterest fra varens side
  • du udfylder en formular til indsamling af oplysninger eller et spørgeskema på en af vores hjemmesider eller mobilapplikationer.


Hvilke personoplysninger indsamler vi?

Vi indsamler de oplysninger, du giver os i forbindelse med vores forretningsforhold, herunder:
  • når du opretter en kunde- eller prospektkonto eller du er en del af et loyalitetsprogram
  • når du administrerer dine ordrer, returvarer, reklamationer
  • når du er i dialog med vores kundeservice
  • du deltager i et salgsfremmende spil eller konkurrence
De oplysninger, hvis indsamling er strengt nødvendig for at yde en service, er markeret med en stjerne og vedrører generelt dit efternavn, fornavn, postadresse, e-mailadresse, fastnet- eller mobilnummer og fødselsdato.

Vi indsamler også personoplysninger, når du køber vores produkter, eller når du bruger vores tjenester. Vi indsamler især oplysninger om mængden og arten af ​​dine køb, oplysninger om dine ordrer, dine fakturaer og din kunde- eller prospektsti på vores onlinetjenester.

I overensstemmelse med reglerne, indsamler vi ikke oplysninger, der afslører race eller etnisk oprindelse, politiske holdninger, religiøse eller filosofiske overbevisninger eller fagforeningsrelationer, genetiske personoplysninger, biometriske personoplysninger med henblik på identifikation af en fysisk person på en unik måde, personoplysninger vedrørende helbred eller personoplysninger vedrørende seksualitet eller seksuel orientering mht. en fysisk person. 

Disse specifikke kategorier af personoplysninger vil aldrig blive genstand for dataindsamling eller -behandling hos BRAZILIAN BIKINI SHOP.

Hvordan bruger vi dine data?

Vi behandler dine personoplysninger gennemsigtigt og sikkert. Dine personoplysninger indsamles med de(t) formål, der er beskrevet nedenfor.


Administration af vores forpligtelser overfor vores kunder

Administration af ordrer, leverancer og returvarer

Som en del af opfyldelsen af ​​vores forpligtelser overfor vores kunder, indsamler og bruger vi dine personoplysninger til at administrere vores kommercielle forhold, især mhp. at håndtere dine køb og ordrer, at levere dine produkter, at tage os af dine mulige returvarer og at tilbyde dig vores tjenester samt salgsfremmende tilbud, der kan interessere dig. Disse oplysninger hjælper os med at forbedre din online shoppingoplevelse, som beskrevet nedenfor. 

Customer Relationship Management / Loyaltitetsprogram

Vi bruger og gemmer dine personoplysninger mhp. at opdatere vores kundedata samt tilbyde dig tilpassede og skræddersyede tjenester. Vi tilbyder dig mulighed for at deltage i vores loyalitetsprogram mhp. at tilbyde dig varer og tjenester, der opfylder dine forbrugsvaner og interesser i det omfang det er muligt.

Kommunikation med dig

Vi indsamler og gemmer dine personoplysninger mhp. at kommunikere med dig om dine ordrer, fakturaer eller reklamationer over for kundeservice.

Forbedring af din kundeoplevelse

Vi analyserer dine personoplysninger for at forbedre din kundeoplevelse. Medmindre du gør indsigelse mod dette, giver disse analyser os mulighed for at tilbyde dig innovative produkter eller yderligere eller salgsfremmende tilbud eller at vise reklamer, der så vidt muligt matcher dine forbrugsvaner og dine interesser.

Målrettede partnerannoncer

BRAZILIAN BIKINI SHOP indsamler og analyserer dine data til markedsføringsformål (profilering), med bistand fra specialiserede serviceudbydere. I denne sammenhæng bliver dine data omdannet til pseudonymiserede, detaljerede profiler (det vil sige profiler, der ikke længere giver mulighed for at identificere dig personligt, når reklameindholdet sendes ifm. din navigation på internettet), som bruges af vores bannere og vores kommercielle partnere mhp. at gennemføre reklamekampagner på internettet (display), rettet mod dine interesser, og at lade dig få glæde af tilbud, som matcher dine forbrugsmønstre. 

Hvis du ikke vil have glæde af vores eller vores partneres målrettede annoncer, har du flere muligheder for at déaktivere denne funktion:
  • Gå til afsnittet "Mine nyhedsbreve og advarsler" på siden "Min konto"
  • På din mobilenhed skal du, i IOS, aktivere indstillingen ”Begræns reklamesporing” i dine telefonindstillinger eller i Android, indstillingen, der slukker for visningen af ​​brugertilpassede annoncer.
Juridiske eller legitime krav

Vi kan være forpligtede til at levere dine personoplysninger ifm. legitime anmodninger fra offentlige myndigheder, herunder for at opfylde krav mht. national sikkerhed, retshåndhævelse eller kampen mod svindel.

Forebyggelse og bekæmpelse af svindel 

De indsamlede oplysninger anvendes også i forbindelse med forebyggelse og bekæmpelse af svindel, herunder svindel med kreditkort. BRAZILIAN BIKINI SHOP forbeholder sig retten til at verificere de personoplysninger, som kunden har angivet ifm. ordren, og at iværksætte alle foranstaltninger, der kan anses for nødvendige, for at verificere, at den person, hvis bankkonto debiteres, er den, der har lagt ordren, for at undgå enhver svindelagtig betaling. Denne verifikation kan udformes som en anmodning om legitimation og/eller bopæl. 

I mangel af et positivt svar fra kunden, forbeholder BRAZILIAN BIKINI SHOP sig ret til at annullere kundens ordre.

Inkasso

Når det samlede, forfaldne beløb ikke betales af kunden, bliver det til et ubetalt beløb. Til dette formål, kan vi blive forpligtede til at levere dine personoplysninger til vores inkassoudbyder. 

Andre tilfælde
I alle andre tilfælde vil du blive underrettet om de behandlinger, som BRAZILIAN BIKINI SHOP planlægger at foretage.


Hvem modtager dine personoplysninger?

Vi sørger for, at kun kvalificerede personer inden for BRAZILIAN BIKINI SHOP kan få adgang til dine personoplysninger, når denne adgang er nødvendig for udførelsen af ​​vores kommercielle forhold.

Vores tjenesteudbydere og udbydere af målrettede reklametjenester kan også modtage personoplysninger, der er strengt nødvendige for udførelsen af ​​de tjenester, vi har overdraget dem (fx: levering og returnering af dine produkter til og fra vores lager, online betaling, målrettede reklamekampagner, inddrivelse af gæld, forebyggelse og bekæmpelse af svindel).


Hvor opbevares dine personoplysninger?

Oplysningerne opbevares i overensstemmelse med fransk lovgivning og EU’s bestemmelser.

Vi kan dele personoplysninger med andre virksomheder, som er nødvendige for gennemførelsen af ​​de tjenester, du har bestilt eller tilmeldt dig (fx hjemmelevering, afhentningssted). Transaktionerne med en tjenesteudbyder, der modtager dine data, er underlagt en kontrakt, der sikrer beskyttelsen af dine data og respekten for dine rettigheder.

Hvis vores tjenesteudbyder opererer uden for EU, beskytter vi fortroligheden af ​​dine personoplysninger og dine rettigheder ved at anvende de databeskyttelsesklausuler, der anbefales af Europa-Kommissionen.

Varigheden af ​​opbevaringen af ​​dataene respekterer CNIL's anbefalinger og/eller de juridiske forpligtelser:

- Data fra din kundekonto og loyalitetsprogram. Data til adfærdssegmentering: 5 år fra slutningen af ​​forholdet til kunden.

- Identitetsdokumenter, som er meddelt i forbindelse med udøvelse af rettigheder til anmodning, adgang, berigtigelse og indsigelse: 1 år fra datoen for modtagelse hos BRAZILIAN BIKINI SHOP

- Bankoplysninger (RIB/IBAN): 10 år fra slutningen af ​​det kommercielle forhold til kunden.

- Cookies: 24 måneder for Google Analytics og Facebook-cookies og 13 måneder for alle andre cookies, regnet fra deres placering på brugerens terminal.

- Købsoplysninger: 5 år fra slutningen af ​​forholdet til kunden.

- Prospekteringsdata: 5 år fra slutningen af ​​forholdet til prospektet.

Ved afslutningen af ​​disse perioder kan vi fortsætte med arkivering af dataene, især mhp. at overholde frister for lovmæssige og skattemæssige forskrifter og retssager.


Administration af cookies

I forbindelse med brugen af ​​vores hjemmeside kan vi, hvis du accepterer det og via din browser, vælge at placere cookies på din computer. Cookies tillader os, i løbet af deres gyldighedsperiode eller ifm. registreringen, at identificere din computer ved dine næste besøg. BRAZILIAN BIKINI SHOPs partnere eller tjenesteudbydere, eller tredjepartsvirksomheder kan muligvis også placere cookies på din computer. Visse cookies er afgørende for navigationen på vores hjemmeside, især mht. optimal gennemførelse af ordreprocessen. Hvis de fjernes, kan dette medføre vanskeligheder. Det er kun udstederen af ​​en cookie, der kan læse eller ændre oplysningerne i denne cookie.

Herunder finder du oplysninger om de cookies, der kan placeres på din computer, når du besøger sider på BRAZILIAN BIKINI SHOPs hjemmeside, samt måder hvorpå du kan fjerne/nægte registrering eller placering af disse cookies på din computer.

- Facebook: Annonceserver, Annoncemålretning, Analytics / Måling, Indholdskonfiguration, Optimering (Aftalens status: http://www.facebook.com/about/privacy)

- Google Analytics: Analyse/måling (Aftalens status: ingen afvisningsprocedure)

- Vimeo (videoafspiller)


Via indstillingerne i din browser, kan du til enhver tid, let og gratis, vælge om du vil acceptere placering af cookies på din computer eller ej. Du kan konfigurere din browsersoftware som du vil, således cookies enten accepteres og gemmes på din computer eller omvendt, således de afvises.

Du kan indstille din browsersoftware således,

  • at du straks får en anmodning om accept eller afvisning, før en cookie eventuelt placeres
  • at din computer systematisk afviser placering af cookies på den
Bemærk : Enhver indstilling, du evt. foretager i din browser, vedrørende accept eller afvisning af cookies, kan ændre din internetbrowsing og din adgang til visse tjenester, der kræver brug af cookies. Hvis du vælger at nægte placering af cookies på din computer, eller hvis du sletter dem, der allerede er placeret på den, accepterer vi intet ansvar for konsekvenserne den forringede funktion af vores tjenester, eftersom det vil være umuligt for os at placere eller indhente information fra de cookies, der er nødvendige for deres drift, og som du har afvist eller slettet.

Hvordan udøver jeg mine valg afhængigt af den browser, jeg bruger?

Konfigurationen af ​​hver enkelt software er forskellig. Den beskrives som regel i browsersoftwarens hjælpemenu. Vi beder dig om at sætte dig ind i den. Dermed vil du vide, hvordan du ændrer dine præferencer med hensyn til cookies.

Til Internet Explorer
Til Safari
Til Chrome
Til Firefox
Til Opera

Cookie administrationsmodul

BRAZILIAN BIKINI SHOP stiller et modul til rådighed for hjemmesidens brugere, der gør det muligt for dem at modsætte sig, at der placeres cookies via hjemmesiden. For at gøre dette, kan brugeren klikke på knappen "Tilpasning" i informationsbanneret, der angiver formålet med de placerede cookies, eller klikke på "Mine cookies" under fanen "Min konto." Du kan altid ændre dine valg i afsnittet "Mine cookies".

Deaktivering via en professionel platform

Du kan også bruge hjemmesiden Youronlinechoices, som udbydes af de digitale reklamespecialister, der er samlet i den europæiske sammenslutning EDAA (European Digital Advertising Alliance) og i Frankrig forvaltes af Interactive Advertising Bureau France. Denne europæiske platform deles af hundredvis af reklamespecialister på internettet og er en centraliseret grænseflade, der giver dig mulighed for at tilkendegive din afvisning eller din accept af cookies, der kan bruges til at tilpasse navigationen på din enhed samt de reklamer, der sandsynligvis vises: http://www.youronlinechoices.com/den/dine-valg 
BRAZILIAN BIKINI SHOP informerer brugeren om, at denne procedure ikke forhindrer visning af annoncer på de hjemmesider, brugeren besøger. Det blokerer bare de teknologier, der giver dig mulighed for at tilpasse annoncerne til dennes interesser.

Web beacons

BRAZILIAN BIKINI SHOP bruger web beacons på bestemte sider på hjemmesiden, der tæller antallet af besøgende på siden. Disse web beacons kan bruges især sammen med nogle af vores samarbejdspartnere, til at måle og forbedre effektiviteten af ​​visse reklamer med. Oplysningerne, som indsamles via disse web beacons, er anonyme og giver mulighed for at kende besøgsfrekvensen for visse sider på hjemmesiden og for bedre at kunne hjælpe hjemmesidens brugere.

sociale mediers-plugins 
Hjemmesiden bruger sociale mediers-plugins som Facebook, Twitter (herefter "sociale mediers"). Hvis brugeren fx er forbundet til Facebook, mens han browser på hjemmesiden, kan Facebook knytte besøget direkte til brugerens Facebook-konto, selvom brugeren ikke har brugt ”Del”-knappen. Hvis brugeren interagerer med plugins, fx ved at klikke på "Like"-knappen eller efterlader en kommentar, vil de tilsvarende oplysninger blive overført og gemt på en Facebook-server. De vil blive offentliggjort på brugerens Facebook-konto.

BRAZILIAN BIKINI SHOP styrer ikke de data, som indsamles via knapperne på de sociale medier. Brugeren bør være opmærksom på de pågældende sociale mediers fortrolighedspolitikker mht. personoplysninger, for at vide, hvordan de behandler og bruger de data, de indsamler om brugeren, samt de indstillingsmuligheder, der foreligger mht. beskyttelsen af privatlivets fred. Hvis brugeren ikke ønsker, at det sociale medier tilknytter oplysninger, som indsamles via BRAZILIAN BIKINI SHOP, til deres sociale mediers brugerkonto eller -konti, skal de afbryde forbindelsen fra de(t) sociale medier, før de besøger hjemmesiden.

Hvordan udøver jeg mine rettigheder?

For at give dig mulighed for at kontrollere vores brug af dine personoplysninger, har du følgende rettigheder:
  • ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger
  • ret til at få adgang til dine personoplysninger, som vi behandler
  • ret til at korrigere dine personoplysninger
  • ret til sletning
  • ret til overførsel af dine personoplysninger
  • ret til begrænsning af behandlingen
  • ret til at fastsætte retningslinjer for opbevaring, sletning og kommunikation af dine personoplysninger efter din død.
Du kan udøve dine rettigheder:


BRAZILIAN BIKINI SHOP
1567 Route des Pugets
06700 Saint-Laurent-du-Var
FRANCE

Hvis du vil have mere information om indholdet af disse rettigheder, bedes du kontakte os på adresserne ovenfor. 

Vi besvarer dine anmodninger så hurtigt som muligt og under alle omstændigheder inden for en måned fra modtagelsen. 

Vores sikkerhedsforanstaltninger



Vores forpligtelser mht. sikkerhed og fortrolighed

Det er vigtigt for os at respektere din ret til beskyttelse, sikkerhed og fortrolighed mht. dine oplysninger.

BRAZILIAN BIKINI SHOP implementerer organisatoriske og tekniske sikkerhedsforanstaltninger, som matcher graden af ​personoplysningernes følsomhed, for at beskytte dem mod ondsindet krænkelse, tab, ændring eller videregivelse til uautoriserede tredjeparter.

Ved udvikling, design, udvælgelse og brug af vores tjenester, der er afhængige af behandlingen af personoplysninger, tager BRAZILIAN BIKINI SHOP hensyn til retten til fortrolighed fra det øjeblik, disse udformes.

Fx bruger vi pseudonymisering eller anonymisering af personoplysningerne, hvor det er relevant og når det er muligt eller nødvendigt.

Da alle personoplysninger er fortrolige, er adgangen til dem begrænset til BRAZILIAN BIKINI SHOP-medarbejdere eller tjenesteydere, der handler på vegne af BRAZILIAN BIKINI SHOP, og som har brug for det til udførelsen af ​​deres opgaver. Alle personer, der har adgang til dine oplysninger, er bundet af en fortrolighedsforpligtelse og udsætter sig for disciplinære konsekvenser og/eller andre sanktioner, hvis de ikke overholder disse forpligtelser.

Transaktioner med tredjeparts modtagere er omfattet af en kontrakt, der sikrer beskyttelse af dine personoplysninger og respekten for dine rettigheder.

Vi forpligter os fuldt ud til en effektiv beskyttelse af de personoplysninger, du overdrager os. Ifm. denne konstante omsorg for sikkerhed og beskyttelse, opfordrer vi dig til at udvise omsorg for at forhindre uautoriseret adgang til dine personoplysninger og beskytte dine enheder (computer, smartphone, tablet) mod uønsket eller endog ondsindet adgang via en robust adgangskode, som det anbefales at ændre regelmæssigt. Hvis du deler en enhed, anbefaler vi, at du logger ud efter hver brug.


Vores ansvarlige mht. beskyttelse af personoplysninger

Vores databeskyttelsesansvarlige (DPO) kan kontaktes mht. alle dine spørgsmål på følgende adresse: info@brazilianbikinishop.com


Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Guatteri Gian Marco: info@brazilianbikinishop.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

E-mailadresse: info@brazilianbikinishop.com
Telefonnummer : +33 1 86 26 48 39
Brazilian Bikini Shop S.A.R.L., 75, Chemin des Collettes, 06800 Cagnes sur mer, Côte D'azur, France

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Se mere på www.kfst.dk eller ring til nævnet på 41 71 50 00 (Hverdage 9-16).

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

- Til [her indsættes den erhvervsdrivendes navn, fysiske adresse og i givet fald faxnummer og e-mail-adresse af den erhvervsdrivende selv]:

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

- Bestilt den (*)/modtaget den (*)

- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

- Dato

(*) Det ikke relevante udstreges